Werken bij Bouman - Bouman Environmental

Bouman environmental maakt onderdeel uit van de groep van bedrijven van Bouman Industries. Bij Bouman Industries raak je nooit verveeld! Dat bewijzen de vele werknemers die hun gehele carrière bij ons bedrijf hebben doorgebracht.

Sinds een aantal jaren zijn we buiten Nederland en Duitsland ook internationaal zeer actief, met name in het Midden Oosten en diverse landen in Azië. Bij Bouman Industries werken mensen met alle opleidingsniveaus: MBO, HBO & WO. Ons bedrijf is met ruim 70 medewerkers relatief kleinschalig en de teams zijn divers in leeftijd, specialisatie en ervaring. Voor wie het wil, is er altijd de mogelijkheid om meer te leren binnen het bedrijf: van elkaar of door trainingen te volgen.

De focus bij Bouman Industries is gericht op innovatie en kwaliteit. Spreekt dit je aan? En wil je je eigen carrière kunnen bepalen? Ben je ondernemend aangelegd? Heb je een technische of commerciële achtergrond? En ben je een doorzetter? Heb je oog voor duurzaamheid en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van producten en oplossingen voor een schoner milieu? Dan pas je goed bij ons bedrijf en ben je altijd welkom om een open sollicitatie naar ons te versturen!

Klik hier om naar onze vacature pagina te gaan.