Over Bouman Environmental - Bouman Environmental

Bouman Environmental staat voor een duurzame toekomst. Industrie veroorzaakt uitstoot, ongezuiverde stoffen en restproducten die een impact hebben op het milieu. Onder het motto ‘turning waste into profit’ helpt Bouman Environmental klanten om oplossingen te bedenken om afvalstoffen te scheiden en te hergebruiken, zonder gebruik van chemicaliën.

Bouman Environmental biedt:
– Innovatieve en complete oplossingen voor het filteren en scheiden van vloeibare en vaste stoffen met een zo hoog mogelijke kwaliteit.
– Mobiele oplossingen die weinig onderhoud vragen, waardoor de kostprijs lager is.
– Innovatieve technologie waardoor bij de separatie van vloeistoffen geen chemische toevoegingen nodig zijn, zoals bij de oplossingen van onze concurrenten. Omdat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt, kunnen de vloeistoffen vrijwel volledig worden gerecycled: dit is gunstig voor de terugverdientijd van de investering.
– Oplossingen die niet alleen een gunstige terugverdientijd hebben, maar die vooral bijdragen aan een schoner milieu.

“Restproducten van industrie komen vaak in het water terecht. Het kan gecompliceerd zijn om deze verontreiniging te filteren. Bouman Environmental heeft het haar missie gemaakt om dit filteren en separeren eenvoudiger én beter te maken. Door de oplossingen dragen we een steentje bij aan een beter milieu.”